"Жодна інша наука не навчає так ясно розуміти гармонію природи, як математика..." П. Карус "За допомогою логіки доводять, за допомогою інтуїції винаходять." А. Пуанкаре "Математику вже за те любити варто, що вона розум до ладу приводить." М.В.Ломоносов "Хто з дитячих років займається математикою, той розвиває увагу, тренує свій мозок, свою волю, виховує наполегливість і завзятість у досягненні мети." О. Маркушевич "Математика - це мова, на якій написана книга природи." Галілео Галілей "Математика – наука молодих. Інакше й не може бути. Заняття математикою – це така гімнастика розуму, для якої потрібна вся гнучкість і вся витривалість молодості." Н. Вінер "Найвище призначення математики полягає в тому, щоб знаходити прихований порядок в хаосі, що оточує нас." Н. Вінер "Подібно до того як всі мистецтва тяжіють до музики, всі науки прагнуть до математики." Д. Сантаяна

2020-05-06

3 способи безкоштовно записати відеоролики

    Пропоную  перелік безкоштовних програм, які дозволяють записати навчальні відеоролики та презентації, а також проходження ігор. 

   CamStudio 

    Повністю безкоштовна програма для запису всього, що відбувається на екрані комп’ютера в реальному часі. Дозволяє створювати ролики зі звуком і зберігати їх у форматі SWF або AVI.
    Підходить для створення презентацій і відеоуроків, дозволяючи захоплювати тільки частину екрану або всю його область. Управління CamStudio дуже просте. На основному екрані показані кнопки початку запису, зупинки і паузи. На вкладках меню можна знайти і змінити параметри відео або звуку.
       Незважаючи на невеликий розмір, програма дозволяє розміщувати на ролику текстові замітки, записувати звук з мікрофону і переглядати збережений ролик. Курсор, при необхідності, можна приховувати і показувати. Для доступу до потрібних функцій використовуються гарячі клавіші.

     AutoScreenRecorder 

    Безкоштовна програма, що дозволяє записувати на відео дії користувача і робити скріншоти. Є можливість відображення на екрані курсору. 
      Програма зручна для створення відеоуроків, захоплення (запису) виділеної ділянки екрана, всієї області або лише активного вікна. Почати і закінчити запис можна і натисненням кнопок на панелі програми — або за допомогою гарячих клавіш. Таким же способом захоплення екрану ставиться на паузу і знову продовжується. Можна налаштувати автоматичне виключення запису за таймером. 
      Серед плюсів програми — запис відео в декількох форматах: AVI, WMV і MPG, простий інтерфейс і мінімальні вимоги до апаратної частини комп’ютера. Інтуїтивно зрозуміле управління. Мінус у AutoScreеnRecorder — відсутність запису звуку, який, доведеться додати окремо.

    iSpring Free Cam 

    Програма для запису всіх дій користувача на екрані комп’ютера, відмінно підходить для створення уроків, презентацій і посібників. Відрізняється від більшості аналогів невисокими системними вимогами, простим інтерфейсом і тим, що вона повністю безкоштовна. 
    Процес роботи з iSpring Free Cam передбачає виконання таких простих дій: Натиснути «New Recording» для початку запису. Виділити область екрану для захоплення, налаштувати параметри ролика (включаючи озвучування кліків миші). Зупинити запис. Відредагувати ролик — обрізати, прибрати шуми і звуки, відрегулювати гучність. Зберегти скрінкасти в потрібний формат і навіть опублікувати на YouTube прямо з програми.
   Серед плюсів утиліти — можливість збереження запису у вигляді проекту (без форматування в відеоролик), запис системних звуків і даних з мікрофона, підсвічування курсора миші і непогані можливості редагування. До мінусів відносять невелике число доступних для збереження форматів.

From: https://economistua.com/yak-zapisati-video-z-ekranu-komp-yutera-3-sposobi/?fbclid=IwAR3o_9PPLjIp8_WX5SaZGswcOMNMdCUkiqcJTk_r-1nLG6-p3vZKG6RphH4

Немає коментарів:

Дописати коментар