"Жодна інша наука не навчає так ясно розуміти гармонію природи, як математика..." П. Карус "За допомогою логіки доводять, за допомогою інтуїції винаходять." А. Пуанкаре "Математику вже за те любити варто, що вона розум до ладу приводить." М.В.Ломоносов "Хто з дитячих років займається математикою, той розвиває увагу, тренує свій мозок, свою волю, виховує наполегливість і завзятість у досягненні мети." О. Маркушевич "Математика - це мова, на якій написана книга природи." Галілео Галілей "Математика – наука молодих. Інакше й не може бути. Заняття математикою – це така гімнастика розуму, для якої потрібна вся гнучкість і вся витривалість молодості." Н. Вінер "Найвище призначення математики полягає в тому, щоб знаходити прихований порядок в хаосі, що оточує нас." Н. Вінер "Подібно до того як всі мистецтва тяжіють до музики, всі науки прагнуть до математики." Д. Сантаяна

2020-10-22

Що таке ThatQuiz?

  • Безкоштовний сервіс для вчителів , які хочуть замінити паперові тести на онлайн - тестування.
  • Онлайновий класний журнал дає змогу швидко аналізувати успішність класу та індивідуальний прогрес учнів.
  • Спосіб обміну та спільного використання вчителями навчальних ресурси, які вони створюють.   Посилання
  • Сайт для відпрацьовування навичок учнями, особливо корисний для розвитку практичних вмінь та підготовки до тестування.
  • Хто користується?
    • Учні та студенти у всьому світі, у себе вдома і в школі.
    • Вчителі математики. Вчителі природничих дисциплін. Вчителі мов. Всі вчителі.
    • Ви, якщо ви хочете витрачати менше часу на оцінювання і більше часу на навчання. зареєструйтеся зараз

    Як довго він існує

    Чому я повинен зареєструватися

    Реєстрація безкоштовна, зареєстрован вчителі отримують можливість керування учнівськими класами. Вони мають доступ до більш точним інструментів оцінювання, можуть створювати окремі тести з питаннями з різних категорій, тести з питаннями на встановлення відповідності чи пошуку правильного варіанта відповіді, і можуть отримати доступ до публічної бібліоте ки тестів. Разом з тим немає причин реєструватися учням, так як додаткові функції можуть бути корисні тільки для вчителів.

    Яка ваша політика конфіденційності?

    Ми дотримуємося Закон про захист пиватності дітей в Інтернеті. Ми не збираємо особисту або ідентифікаційну інформацію про дітей. Єдина інформація, зібрана із учнів - числові дані і результат тестування. Ці дані використовуються зареєстрованими вчителями і не поділяються ні з ким.

Немає коментарів:

Дописати коментар