"Жодна інша наука не навчає так ясно розуміти гармонію природи, як математика..." П. Карус "За допомогою логіки доводять, за допомогою інтуїції винаходять." А. Пуанкаре "Математику вже за те любити варто, що вона розум до ладу приводить." М.В.Ломоносов "Хто з дитячих років займається математикою, той розвиває увагу, тренує свій мозок, свою волю, виховує наполегливість і завзятість у досягненні мети." О. Маркушевич "Математика - це мова, на якій написана книга природи." Галілео Галілей "Математика – наука молодих. Інакше й не може бути. Заняття математикою – це така гімнастика розуму, для якої потрібна вся гнучкість і вся витривалість молодості." Н. Вінер "Найвище призначення математики полягає в тому, щоб знаходити прихований порядок в хаосі, що оточує нас." Н. Вінер "Подібно до того як всі мистецтва тяжіють до музики, всі науки прагнуть до математики." Д. Сантаяна

2021-01-02

Святкуємо Новий рік у класі

     На жаль, в цьому році були скасовані усі масові заходи у школах, у тому ж числі і новорічні ранки, але в межах класу нам все ж вдалось створити новорічний настрій. Разом з учнями провели майстер-клас "Новорічна іграшка", на якому вчились виготовляти ялинки та святкові обереги - янголів! Діти жваво працювали у групах, допомагали один одному, раділи своїм маленьким шедеврам! 

   Також у класі пройшла святкова програма "Новий рік на поріг!", до нас завітали Дід Мороз та Снігурка. Діти відгадували загадки, брали участь у веселих конкурсах, вікторині, виконували різноманітні "новорічні завдання". Нехай цей Новий рік дарує лиш посмішки та приємні моменти!



Немає коментарів:

Дописати коментар