"Жодна інша наука не навчає так ясно розуміти гармонію природи, як математика..." П. Карус "За допомогою логіки доводять, за допомогою інтуїції винаходять." А. Пуанкаре "Математику вже за те любити варто, що вона розум до ладу приводить." М.В.Ломоносов "Хто з дитячих років займається математикою, той розвиває увагу, тренує свій мозок, свою волю, виховує наполегливість і завзятість у досягненні мети." О. Маркушевич "Математика - це мова, на якій написана книга природи." Галілео Галілей "Математика – наука молодих. Інакше й не може бути. Заняття математикою – це така гімнастика розуму, для якої потрібна вся гнучкість і вся витривалість молодості." Н. Вінер "Найвище призначення математики полягає в тому, щоб знаходити прихований порядок в хаосі, що оточує нас." Н. Вінер "Подібно до того як всі мистецтва тяжіють до музики, всі науки прагнуть до математики." Д. Сантаяна

2021-04-23

Контрольні роботи ІІІ туру конкурсу "Учитель року"

    У цьому дописі Ви знайдете умови контрольних робіт з математики, що були запропоновані учасникам конкурсу "Учитель року" у ІІІ турі у 2021, 2016, 2010 роках.

  Це чудова нагода випробувати власні сили та оцінити свій рівень професіоналізму. 

Мета: демонстрація учасником/учасницею конкурсу рівня знаннєвої складової професійної компетентності.

Формат: розв’язування задач підвищеної складності з геометрії, алгебри і початків аналізу.

Тривалість виконання – 3 години.

  • 2021 рік 
- умови завдань завантажити

  • 2016 рік 

- умови завдань частина 1    частина 2

- відповіді завантажити

  • 2010 рік 

- умови завдань завантажити

2 коментарі:

  1. Дякую Ганна Володимирівна. Я давно цікавився таким завданнями. До речі я навчався, але дуже давно, у школі-інтернаті ми з Вами зустрічалися на ювілеї школи, але Ви тоді були Бабій Г.В. Я не помиляюся?

    ВідповістиВидалити