"Жодна інша наука не навчає так ясно розуміти гармонію природи, як математика..." П. Карус "За допомогою логіки доводять, за допомогою інтуїції винаходять." А. Пуанкаре "Математику вже за те любити варто, що вона розум до ладу приводить." М.В.Ломоносов "Хто з дитячих років займається математикою, той розвиває увагу, тренує свій мозок, свою волю, виховує наполегливість і завзятість у досягненні мети." О. Маркушевич "Математика - це мова, на якій написана книга природи." Галілео Галілей "Математика – наука молодих. Інакше й не може бути. Заняття математикою – це така гімнастика розуму, для якої потрібна вся гнучкість і вся витривалість молодості." Н. Вінер "Найвище призначення математики полягає в тому, щоб знаходити прихований порядок в хаосі, що оточує нас." Н. Вінер "Подібно до того як всі мистецтва тяжіють до музики, всі науки прагнуть до математики." Д. Сантаяна

2020-07-11

Що таке «Олімпус»?

   ТзОВ «Інститут розвитку шкільної освіти» (ІРШО) організовує всеукраїнські предметні олімпіади та конкурси «Олімпус» для учнів 4-11 класів. Вони вносять різноманітність в систему занять, є цікавим доповненням при освоєнні освітніх програм, а також зовнішнім джерелом оцінки рівня знань учнів. У цьому дописі ви знайдете умови проведення конкурсів, архіви завдань та іншу корисну інформацію. 
Завдання олімпіад підготовлені кваліфікованим педагогічним колективом ІРШО. 
Предметні олімпіади:
   ТзОВ «Інститут розвитку шкільної освіти» є організатором трьох олімпіад «Олімпус»:
У кожній сесії містяться олімпіади з таких предметів:
  • українська мова, фізика,  українська література,  біологія,  математика,  географія,  історія,  хімія,  англійська мова,  німецька мова.

За цим посиланням можна переглянути архів завдань попередніх років з МАТЕМАТИКИ

Тематичні конкурси:

Тематичні конкурси є важливим і цікавим доповненням предметних олімпіад. У цьому навчальному році ми запрошуємо учнів до участі у:

За цим посиланням ви знайдете архів завдань КОНКУРСУ ЛОГІЧНОГО МИСЛЕННЯ  (1 рівень (2-4 класи початкової школи), 2 рівень (5-7 класи середньої школи), 3 рівень (8-11 класи середньої школи)

Олімпусик:

Для учнів початкової школи  пропонується олімпіада:
Олімпіада Олімпусик Весняна сесія включає:
  • інтегрований тест
  • тест з англійської мови
   Цікаві завдання та привабливий графічний дизайн тестів зацікавлять учнів і заохотять їх поглиблювати свої знання. Олімпіади сприяють розвитку уяви та творчого мислення у дітей.

 Нагороди:

   Кожен Учасник олімпіади, незалежно від отриманого результату отримує диплом УчасникаДля переможців олімпіади ми підготували книги в нагороду та дипломи лауреатів.
    Щорічно близько 16 000 учнів стають лауреатами наших олімпіад.
  Кожен вчитель, який бере участь в організації олімпіади, нагороджується дипломом про її проведення.
   На сайті опубліковано правила та дати проведення олімпіад, перелік тем, з яких включено завдання до тестів, правила підрахунку балів, архів завдань олімпіад попередніх навчальних років і ін.
Шкільний Організатор олімпіади може зареєструватися на сайті. Реєстрація дає можливість:
  • створювати, переглядати та редагувати заявки (до закінчення терміну подачі заявок);
  • бачити створені раніше заявки;
  • отримувати на електронну пошту інформацію про стан заявки;
  • подати достовірні та актуальні контактні дані школи, яка бажає прийняти участь в олімпіаді.

Немає коментарів:

Дописати коментар