"Жодна інша наука не навчає так ясно розуміти гармонію природи, як математика..." П. Карус "За допомогою логіки доводять, за допомогою інтуїції винаходять." А. Пуанкаре "Математику вже за те любити варто, що вона розум до ладу приводить." М.В.Ломоносов "Хто з дитячих років займається математикою, той розвиває увагу, тренує свій мозок, свою волю, виховує наполегливість і завзятість у досягненні мети." О. Маркушевич "Математика - це мова, на якій написана книга природи." Галілео Галілей "Математика – наука молодих. Інакше й не може бути. Заняття математикою – це така гімнастика розуму, для якої потрібна вся гнучкість і вся витривалість молодості." Н. Вінер "Найвище призначення математики полягає в тому, щоб знаходити прихований порядок в хаосі, що оточує нас." Н. Вінер "Подібно до того як всі мистецтва тяжіють до музики, всі науки прагнуть до математики." Д. Сантаяна

2020-07-28

ОЛІМПІС: математичний конкурс

 Міжнародний дистанційний конкурс з математики
 Однією з головних причин, чому багато учнів мають погані результати навчання, є відсутність мотивації до навчання.  Для багатьох учнів формальне навчання здається нудним і нецікавим. 
    Головною метою освітніх конкурсів «Олімпіс» є зацікавлення учнів навчальними предметами і підвищення мотивації до навчання.    

     Беручи участь у конкурсах, учні можуть перевірити свої знання, повторити вивчений матеріал. Оскільки конкурси проводяться онлайн, вони розвивають комп'ютерні навички. 
     Після конкурсів вчителі можуть переглянути відповіді своїх учнів і визначити теми, в яких учні мають труднощі. 
    На відміну від традиційних олімпіад, в освітніх конкурсах «Олімпіс» присутні завдання різної складності, тому в них можуть брати участь всі учні без винятку.

Немає коментарів:

Дописати коментар