"Жодна інша наука не навчає так ясно розуміти гармонію природи, як математика..." П. Карус "За допомогою логіки доводять, за допомогою інтуїції винаходять." А. Пуанкаре "Математику вже за те любити варто, що вона розум до ладу приводить." М.В.Ломоносов "Хто з дитячих років займається математикою, той розвиває увагу, тренує свій мозок, свою волю, виховує наполегливість і завзятість у досягненні мети." О. Маркушевич "Математика - це мова, на якій написана книга природи." Галілео Галілей "Математика – наука молодих. Інакше й не може бути. Заняття математикою – це така гімнастика розуму, для якої потрібна вся гнучкість і вся витривалість молодості." Н. Вінер "Найвище призначення математики полягає в тому, щоб знаходити прихований порядок в хаосі, що оточує нас." Н. Вінер "Подібно до того як всі мистецтва тяжіють до музики, всі науки прагнуть до математики." Д. Сантаяна

2020-07-10

Завдання обласної компенсаційної школи

    Завдання обласної компенсаційної школи націлені на те, щоб  якісно підготувати учнів до ЗНО.  Їх також можна використовувати для роботи під час уроків, консультації, підготовки до ДПА тощо. 
    Кожна тема містить теоретичний матеріал та 100 практичних завдань. Завдання складені у формі тестів, на відповідність та з відкритою відповіддю.

    Біля кожної теми зазначені вчителі, які є укладачами завдань.
Матеріали перевірила Салтановська Н.І.,  завідувач лабораторії математики  комунального вищого навчального закладу «Вінницька академія неперервної освіти», кандидат педагогічних наук. 
джерело

7 коментарів:

  1. Дякую за таку корисну роботу!

    ВідповістиВидалити
  2. Супер! Молодці! Тільки у четвертій темі, завдання з третьої теми.

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую!Здається,що була ще тема" Похідна",але можу помилятися.


    ВідповістиВидалити
  4. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  5. Колеги, дякую за уважність, все виправила.

    ВідповістиВидалити
  6. Доброго дня. Чудова підбірка завдань. А відповідей немає7

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Доброго дня! Відповідей в мене немає, але вони точно мають бути, оскільки на всіх курсах підвищення кваліфікції (у нашій області) вчителі розв'язують УСІ ці завдання

      Видалити